FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15186 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| Konu: Senden Cocugum Olsun Istiyorum Paz 22 Mart 2009 - 2:31 | |
| SENDEN COCUGUM OLSUN ISTIYORUM
-senden cocugum olsun istiyorum aysel -ben de senden arabam olsun istiyorum ama hala tik yok -taam lan kendi kendime yaparım ben çocugu
-senden Cocugum olsun istiyorum tarik -onu benim soylemem gerekiyordu yesim -e be yilardir niye soylemedin o zaman.. kotu kotu konusturuyosun beni
-senden cocugum olsun istiyorum -ben de az evvel bi bardak su istemistim ama daha getirmedin cigdem. -once cocuk sonra su ismail -lan deli kari simdi calismalara baslasak, tohumun tutmasi, cenin in olusmasi, gelismesi, dogmasi 10 ayi bulur.. öldurcen mi lan beni susuzluktan
-senden cocugum olsun istiyorum ozlem -bu cumleyi kac kiza soyledin hilmi? -babasi oldugum 6 cocugun annesine soylemistim
-senden cocugum olsun istiyorum -kac kilo istersin cemal? istersen suyundan da koyayim, tam olsun
-senden cocugum olsun istiyorum belma -efendim -senden cocugum olsun istiyorum dedim -pardon tanisiyor muyuz? -ayy cok ozur dilerim, ben belma ile karistirdim sizi.. ozur dilerim.. ama sizden de bi cocuk yapabiliriz isterseniz..
Senden cocugum olsun istiyorum ama sevismeden olsun istiyorum anliyomusun beni ? (p***opatik insan)
-senden cocugum olsun istiyorum gulsen -ben kisirim ali riza -en azindan bi deneseydik -olmuyo ali riza olmuyo -lan bari on sevisme yapsaydik.. alla allaa -zenden cocugum olsun istiyorum mudure hanim -oncelikle cocuk esirgeme kurumuna hos geldiniz bey efendi, sonralikla burda isler boyle yurumuyo
-senden cocuk sahibi olmak istiyorum... -hic bosuna kasma kendini ali ,o prezervatif takilacak iste o kadar
-senden cocugum olsun istiyorum ayse -yazik.bende senden istiyordum ama - ne diyorsun sen be! -siradisi bir cift olalim istedim ama -manyak kari! fantezini ne etmiim.
-senden cocugum olsun istiyorum -buyur burda yapilmisi var.. zahmetsiz, ugrasmadan.. -nerden buldun lan bu bebegi -ayni cumleyi daha evvel de duymustum.. ondan sonra nasil olduysa bu oldu..
-senden cocugum istiyorum canim -peki devam et. -yapacak misin -tek basina olmuyor demi.. -nasil oluyor ki? hani leylek.sey.. -Allah seni bildigi gibi yapsin remzi..
-senden cocugum istiyorum -birak cocugu, senden cacik bile olmaz murat..
-senden cocugum olsun istiyorum -peki..bagliyorum su anda -nereye la? -cocuk yapim merkezine.. -Allah im..Neden butun dengesizler beni buluyor
-senden cocugum olsun istiyorum -ne bu simdi yeni moda mi -hayir doga kanunu -kanunlari sevmem ben..kendine kole ariyorsan baska kapiya -hay senin sosyalistliginide..
-sendem cocugum olsun istiyorum fevziye -tanri ol dedi ve oldu -ulan hep dengesiz karilar beni buluyo
-senden cocugum olsun istiyorum rifat -hah haaayy sekerim bende haydardan cocugum olsun istiyorum ama olmuyo -rifatt
-lale den cocugum olsun istiyorum hayriye -git laleye soyle lan ozaman salak banane
-senden cocugum olsun istiyorum -yine hangi sarkiyi dinledin -hayir yasam felsefem oldu.olgunlasip coluk cocuga karismak -peki baska derdin varmi -var seni bosamak! -neden ki¿ -ne demis sokrates.Karisi guzel olan koca,cirkin olan filozof olur
-senden cocugum olsun istiyorum -evlenmeden olmaz -peki evlenirsek kactane -performansina bagli tabi -peki ben simdiden calismaya baslayayim -iyi git!
-senden cocugum olsun istiyorum -ya ben? bana sordun mu bir kerede ha..hep sen..herseyi sen istiyorsun..biktim hayatimdan be..Allah im ölsemde kurtulsam.. -tamam kes lan!nerden actim seni simdi
-senden cocuvum istiyoyum -bak sesgin benden cok gusel metres oluy da, benden cocuk olmas.. -neden ki sezen -daha kac yasindayis sesgin? -sekiiisss -chuQ kendinde mi sesgin kamistan su geliyo mu -taam sesen taam.. senden cocuvum olsun istemiyoyum.. kustum sana.. dayimdan cocuvum olsun istiyoyum aytik ben
-senden cocugum olsun istiyorum leyla -ne cocugu guzelim ya!allah allah !kizim sen istersen eski iliskine don...sonradan lezbiyen olanla birlikte olursan boyle olur!
-senden cocugum olsun istiyorum sevki -sen nasıl bisey istedigini soyle ben siparis geceyim
-senden cocugum olsun istiyorum necla -biraz da diger karilarla denesene hikmet..ustume 3 kuma alirken iyiydi degilmi
-senden cocugum olsun istiyorum dursun......... -benden cocuk istiyodunda niye temelle yattin k.ltak
-senden cocugum olsun istiyorum -cocugunuz olsun istiyosaniz cocuk yazıp 5687 gonderin cocugunuz cebinize gelsin
-senden cocugum olsun istiyorum -niye kurban benmiyim
-senden cocugum olsun istiyorum -bende istiyorum ama olmuyor
-senden cocugum olsun istiyorum -bi daha televizyon izlersen bacaklarini kirarim ordan ogreniyosun demi bunlari.cok konusma sofrayi kur
-senden cocugum olsun istiyorum -bak hala konusuyor. yavrum bunun icin onca soyunman lazim
-senden cocugum olsun istiyorum spiderman -ooohooo guzelim bizim ciftlesme donemimiz bitti.neyapalim artık bidahaki seneye
-senden cocugum olsun istiyorum muzeyyen -allah cezni versin yine prezervatif almayi unuttun dimi kor olmayasica -eee tabi oda var
-senden cocugum olsun istiyorum saziye hanim - eeee kresimizi tercih ettiginiz icin tesekkurler buyrun cocugunuz -ben tesekkur ederim. sigara? -
-senlen sevismek istiyorum jale -ne kadar kabasin engin -kizma canim senden cocugum olsun istiyorum -ayyy engin nekadar romantiksiiinn
-senden cocugum olsun istiyorum -su formu doldur, gel - ......
-senden cocugum olsun istiyorum -aaannneeee, bu benden cocuk yapmak istiyomuus, veriiim mii? -sakin kizim sakin verme.. goster ama elletme, kolla kendini -annem verme dedi.. goster ama elletme dedi.. -taam lan taam.. papazdan isteseydim o bile verirdi be
--senden cocugum olsun istiyorum hamza -su mac bitsin yapariz dur iki dakka --hamza hem maca bak hemde cocuk yap elindemi kalicak ayi -hay ..... karisi yat lan assa --ohh hamza -gooooollllllllllllllllll (bu arada gozu tv de oldugundan mac heyecaniyla havaya firlar) --ayisin hamza ayiiiii
-senden cocugum olsun istiyorum ayse. -ne? -gel cocuk yapalim -sapik vaaaaar imdaaaat ploliss! -tamam hayatim hallederis
- senden cocugum olmasini istiyorum ayten.. + olmaz hayatim fizigim bozulur, hem kim ugrasacak, cocuk esirgemeden yapilmisini alalim..
- senden cocuk istiyorum mete - hollandaya canim sperm bankasina adimi soyle onlar gosterir yolu
- senden cocuk istiyorum zeki - bosalda semerini ye. kuruttun beni adi kari... ne cocugu
- senden cocuk istiyorum askim - oha genemi ?
- senden cocuk istiyorum canim - paketmi olsun ? kucaktami tasiyacaksin
--Senden cocugum olsun istiyorum --Bunadin sen Necla,torunlar universiteyi bitirdi...
--Senden cocugum olsun istiyorum _Tamam da hayatım karim istemiyor boyle biseyi
__Senden cocugum olsun istiyorum __Randevu defterime bi bak bakalim uygun bi gun varmi
-Senden cocugum olsun istiyorum.. -Aaa hayatim benim bir isim wardi onu halledip geleyim
-Senden cocugum olsun istiyorum.. -İliskimizi bir gozden gecirmemiz gerek Necla..
-Senden cocugum olsun istiyorum.. -Oldu ondan sonra baban benden cocuk istemeye baslar
-Senden cocugum olsun istiyorum.. -Lan o kadar kondoma para harcadik .. | |
|
sana_aşığım Yeni Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Nerden : istanbul Lakap : ,,SENİ SEVİYORUM,, Rep Gücü : 5728 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Senden Cocugum Olsun Istiyorum Çarş. 1 Nis. 2009 - 18:35 | |
| walla çok komikmiş özgür çok tşk nerden buldun bunu | |
|
C.Ronaldo Sago Sever
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 35 Nerden : İstanbole İş/Hobiler : Futbol Lakap : C. Ronaldo Rep Gücü : 5937 Puan : 1 Kayıt Tarihi : 05/04/09
| Konu: Geri: Senden Cocugum Olsun Istiyorum Paz 5 Nis. 2009 - 19:43 | |
| :D:D:D saol | |
|
Misafir Misafir
| |
EyLüL_GüNeŞi_53 Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 33 Nerden : #...İST@NBUL...# İş/Hobiler : Öss Yolcusu + Full Tıme müzik xD Lakap : Gereksiz xD Rep Gücü : 6486 Puan : 24 Kayıt Tarihi : 05/06/09
| Konu: Geri: Senden Cocugum Olsun Istiyorum Salı 9 Haz. 2009 - 9:36 | |
| senden cocugum olsun istiyorum ozlem -bu cumleyi kac kiza soyledin hilmi? -babasi oldugum 6 cocugun annesine soylemistim çok güzel...teşkkrler özgür =)
| |
|
_SpReaK_ Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 775 Yaş : 30 Nerden : evden Lakap : virüs Rep Gücü : 14764 Puan : 44 Kayıt Tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Senden Cocugum Olsun Istiyorum Paz 21 Haz. 2009 - 20:56 | |
| | |
|