FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15186 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| Konu: Bu Kız Kan Ağlıyor C.tesi 4 Nis. 2009 - 22:52 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gözünden, burnundan, tırnaklarından ve göbek deliğinden kan geliyor. Teşhisi konulamıyor.Gaziantep'te gözünden, burnundan, tırnaklarından ve göbek deliğinden kan gelen 19 yaşındaki Arzu Gezer’in hastalığına doktorlar teşhis koyamıyor. Aynaya baktığında sağ gözünden kan aktığını gören genç kız babasına söyledi. Baba Özdemir Gezer, kızını Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürdü. İddiaya göre o sırada hastanede olmayan göz doktoru, telefonla aileyi bilgilendirip, “Gözünde iltihaplanma vardır. O nedenle kan gelmiştir. Bir şey olmaz” dedi. Bunun üzerine babasıyla eve dönen Arzu Gezer’in, bu kez 14 Ekim’de el ve ayak tırnaklarının arasından, kulağından, ağzından, burnundan, göbek deliğinden kan gelmeye başladı. Gezer, devlet ve özel olmak üzere birçok hastaneye götürüldü, tahliller yapıldı, röntgen filmleri çekildi ve kanı sıvılaştıran ilaç içmemesi tavsiye edildi. ‘ELİMDE MENDİLLE DOLAŞIYORUM’Vücudunda herhangi bir kesik ya da yaralanma olmadan sürekli kan geldiğini anlatan Aynur Gezer şayadıklarını şöyle anlattı: “Gözümden kan gelmeden önce bir kızarıklık vardı. İlk kan geldiğinde sağ gözümde bir sıcaklık hissettim, ama acı hissetmemiştim. Aynaya baktığımda şoke oldum. O olaydan iki gün sonra bu defa kulağımdan, ağzımdan, burnumdan, tırnaklarımın arasından ve göbeğimden kan gelince acı hissetmeye başladım. Artık ağzımdan ve sol gözümden gelmiyor ama, diğer kanamalar aralıklarla devam ediyor. Kanamanın ne zaman olacağını bilmediğim için elimde mendille dolaşıyorum | |
|
_SpReaK_ Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 775 Yaş : 30 Nerden : evden Lakap : virüs Rep Gücü : 14764 Puan : 44 Kayıt Tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Bu Kız Kan Ağlıyor Çarş. 15 Nis. 2009 - 17:24 | |
| bunu sanırım duymuştum paylasım için tşkler | |
|