Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Bu Kız Kan Ağlıyor

2 posters
YazarMesaj
FiéRo
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
FiéRo

Erkek
Burç : Aslan Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3044
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : Ä°sTanbLue
İş/Hobiler İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s.
Lakap Lakap : Lé FiéRo
Rep Gücü Rep Gücü : 15186
Puan Puan : 281
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 24/01/09

Bu Kız Kan Ağlıyor Empty
MesajKonu: Bu Kız Kan Ağlıyor   Bu Kız Kan Ağlıyor I_icon_minitimeC.tesi 4 Nis. 2009 - 22:52

Shocked Shocked

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gözünden, burnundan, tırnaklarından ve göbek deliğinden kan geliyor. Teşhisi konulamıyor.

Gaziantep'te gözünden, burnundan, tırnaklarından ve göbek deliğinden kan gelen 19 yaşındaki Arzu Gezer’in hastalığına doktorlar teşhis koyamıyor.

Aynaya baktığında sağ gözünden kan aktığını gören genç kız babasına söyledi. Baba Özdemir Gezer, kızını Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürdü. İddiaya göre o sırada hastanede olmayan göz doktoru, telefonla aileyi bilgilendirip, “Gözünde iltihaplanma vardır. O nedenle kan gelmiştir. Bir şey olmaz” dedi. Bunun üzerine babasıyla eve dönen Arzu Gezer’in, bu kez 14 Ekim’de el ve ayak tırnaklarının arasından, kulağından, ağzından, burnundan, göbek deliğinden kan gelmeye başladı. Gezer, devlet ve özel olmak üzere birçok hastaneye götürüldü, tahliller yapıldı, röntgen filmleri çekildi ve kanı sıvılaştıran ilaç içmemesi tavsiye edildi.

‘ELİMDE MENDİLLE DOLAŞIYORUM’

Vücudunda herhangi bir kesik ya da yaralanma olmadan sürekli kan geldiğini anlatan Aynur Gezer şayadıklarını şöyle anlattı:

“Gözümden kan gelmeden önce bir kızarıklık vardı. İlk kan geldiğinde sağ gözümde bir sıcaklık hissettim, ama acı hissetmemiştim. Aynaya baktığımda şoke oldum. O olaydan iki gün sonra bu defa kulağımdan, ağzımdan, burnumdan, tırnaklarımın arasından ve göbeğimden kan gelince acı hissetmeye başladım. Artık ağzımdan ve sol gözümden gelmiyor ama, diğer kanamalar aralıklarla devam ediyor. Kanamanın ne zaman olacağını bilmediğim için elimde mendille dolaşıyorum
http://www.fierozgur.tk
_SpReaK_
Süper Sagocu
Süper Sagocu
_SpReaK_

Erkek
Burç : Terazi Hayvanı : Köpek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 775
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : evden
Lakap Lakap : virüs
Rep Gücü Rep Gücü : 14764
Puan Puan : 44
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 20/03/09

Bu Kız Kan Ağlıyor Empty
MesajKonu: Geri: Bu Kız Kan Ağlıyor   Bu Kız Kan Ağlıyor I_icon_minitimeÇarş. 15 Nis. 2009 - 17:24

bunu sanırım duymuştum paylasım için tşkler

Bu Kız Kan Ağlıyor
1 sayfadaki 1 sayfası