FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15186 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| Konu: Yonja'dan Fotoğraf Çalmak..İşte Böyle.Nacizane Resimli Anlatım Paz 3 Mayıs 2009 - 1:52 | |
| Öncelikle Resmini almak istediğimiz Yonja kullanıcısının profilinden resimlerine giriyoruz..Almak istediğimiz resme büyük halini gör'e tıklıyoruz.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha sonra sayfada ctrl+A 'ya bsaıyoruz..Bütün sayfa seçilmiş durumda..ctrl+c'ye de basarak o seçilmişleri kopyalıyoruz.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha sonra AKDENiZFORUM'UN bir özelliği bize yardım ediyor..Bu özellikten yararlanmak için herhangi bir konuya Cevap Yaz bölümüne giriyoruz.Veya Hızlı Cevap yazma bölgesinde bulunan Gelişmiş Moda Geç seçeneğine tıklıyoruz.. Açılan gelişmiş mod seçeneğinde Smilelerin üst köşesinde A harfine tıklıyoruz ve cevap yazdığımız beyaz alan açık mavi renk oluyor.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha sonra Resimlerden ctrl+a daha sonra ctrl+c yaptığımız olayı buraya ctrl+v yaparak yapıştırıyoruz.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha Sonra Mesajı Önizleme Yap'a tıklıyoruz..Büyük ihtimalle fazla resim/yazı olduğu için hata verecektir ama engel değil..Bu haldede işimize yarayacak..Daha sonra önizleme yap'a tıklayıp hatamızı aldıktan sonra mesaj yazılan yerdeki almak istediğimiz fotomuzun üzerine sağ tıklayıp resmi farklı kaydet e tıklıyoruz..isminin sonuna .jpg getirmeyi de unutmuyoruz tabiiki.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve artık resmimizi (ç)aldıkHayırlı olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
dreaming_-_girl Sago Sever
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 34 Nerden : ıSpaRta Sen :D Lakap : Gacı Rep Gücü : 5819 Puan : 2 Kayıt Tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: Yonja'dan Fotoğraf Çalmak..İşte Böyle.Nacizane Resimli Anlatım Ptsi 4 Mayıs 2009 - 23:14 | |
| Waw yönteme bakın teşekkürler | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yonja'dan Fotoğraf Çalmak..İşte Böyle.Nacizane Resimli Anlatım Ptsi 11 Mayıs 2009 - 10:32 | |
| payLasm iCn teseKKürLeR... |
|