dilekyk Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11146 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
| Konu: Adminlere Yağcilik Diyaloglari Perş. 25 Haz. 2009 - 13:05 | |
| ne güzel topic açıyorsunuz - ? - laf aramızda en çok sizin konular okunuyor - yok canımmmmm abartma - vallahi diyorum - teşekkürler - eeeeeeee ? - ne eee si? - mesaj sayısı - defolllllll
-admin kardeş selam kolay gelsin -sağol -ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olacam. -meşgulüm sonra olurmu.. -olmaz adminsen ilgilenecen benle -senle belediye ilgilensin -belediye yemi başvuracaz -oof off banladım kendimi hedi eyvallah.
-Admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz.. Sizin kadar güzel konu kilitleyen admin görmedim - ne? -Ayrıca konuları tam yerine taşıyorsunuz yani nasıl başarıyorsunuz bu kadar şeyi yapmayı inanamıyorum. - ? -Ve saniyede çift dikiş atma yeteneğiniz var aileden gelen bir yetenek mi? -? -Tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beni bi kere banladınız ordan biliom yani..Çok nazik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]açıklayıcı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dersverici[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]didaktik ve empatik bir şekilde ip'imi banlamıştınız.O günden sonra hayatım değişti.Bazı şeyleri farklı görmeye başladım.Siz benim hayatımı olumlu yönde değiştirdiniz.. -Yeter (u..yasak kelime)
- slm adminim - selam - duyduğuma göre çok iyi bir adminmişsiniz - evet öyleyimdir - ve bide gönlübol biriymişsiniz - evet çok gönlübolumdur - e hadi o zaman bana bi 1000 rep verinde inanayım - hönk!
-selam -selam naber? -iim senden? -iim bende tşk. -adminim bugun çok şıksınız. -tşk ederim -adminim bugun dişleriniz pek beyaz -tşk ederim -adminim .. -yeter (u.. yasak kelime)
-selam naber -iyim sen nasılsın -iim bende -adminim -efendim canım -cay içermisiniz. -yok tşk -kahve -sagol -nescafe -hay senin
- benim hiç adminim olmadı size en süper admin diyebilir miyim? - oilde incek varr!! - ne alakası var ben yağcımıyım tehessüf ederim .. | |
|
^^Pikachu^^ Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 524 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Kitap okumak ,Video oyun oynamak Lakap : Pikachu Rep Gücü : 6943 Puan : 15 Kayıt Tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Adminlere Yağcilik Diyaloglari Salı 18 Ağus. 2009 - 16:40 | |
| paylaşım için teşekkürler | |
|