Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

HamiLe kaLan ADAM !

YazarMesaj
FiéRo
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
FiéRo

Erkek
Burç : Aslan Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3044
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : Ä°sTanbLue
İş/Hobiler İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s.
Lakap Lakap : Lé FiéRo
Rep Gücü Rep Gücü : 15186
Puan Puan : 281
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 24/01/09

HamiLe kaLan ADAM ! Empty
MesajKonu: HamiLe kaLan ADAM !   HamiLe kaLan ADAM ! I_icon_minitimePtsi 26 Ocak 2009 - 19:38

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdiki ilginç haberimizde Amerika’dan..
Bu zamana kadar hep komik filmlerde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu Amerika’da gerçekleşti. Oregon şehriden yaşayan Beatie çiftinin temmuzda doğması beklenen bebeklerini babası Thomas dünyaya getirecek. Hamile adam’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilir. Sebebi ise Thomas’ın ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın olması.
21 yaşında iken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir bayanla evlendi.
Eşler, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu ve çocuk yapamayacaklarını öğrendiler. Bunun üzerine Thomas devreye girdi ve hormon tedavisini kesip dört ay sonra regl olmaya başladı. 9 tane doktora giden karı koca sonunda hayallerini gerçekleştirdi.
Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.
Hamile adam Videosu
http://www.fierozgur.tk

HamiLe kaLan ADAM !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 60 yıldır hamile
» 9 yaşında ve babasından hamile
» 60 Yil Boyunca Hamile Kaldigi Ortaya Cikti
» Adam Asmaca
» Elektrik Adam