Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Sudan 500 ton çıktı

YazarMesaj
FiéRo
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
FiéRo

Erkek
Burç : Aslan Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3044
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : Ä°sTanbLue
İş/Hobiler İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s.
Lakap Lakap : Lé FiéRo
Rep Gücü Rep Gücü : 15165
Puan Puan : 281
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 24/01/09

Sudan 500 ton çıktı Empty
MesajKonu: Sudan 500 ton çıktı   Sudan 500 ton çıktı I_icon_minitimePtsi 26 Ocak 2009 - 19:41

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ABD’de New York’tan havalandıktan hemen sonra Hudson Nehri’ne iniş yapmak zorunda kalan Airbus A320 tipi yolcu uçağı dün dev vinçlerle sudan çıkarılıp salapuryaya alındı.

UÇAK KAZASINDAN İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER - FOTO GALERİ
İşte o müthiş kurtarma operasyonu / Video
UÇAĞIN SANİYE SANİYE İNİŞ ANI/VİDEO
77 tonluk uçağın sudan çıkarıldığında yaklaşık 500 ton çektiği görüldü. Uçak çıkarıldıktan sonra, uçağın pilotları ve kule ile yapılan konuşmalalrın kayıtları ile uçuş bilgilerinin kayıtlı olduğu "karakutu"lar da incelenmek üzere uçaktan çıkarılıp alındı. Öte yandan uçağın yolcularının, kaptanın mahareti sayesinde suya indiklerini bile anlamadıkları belirtildi. Geçen hafta New York’un La Guardia Havaalanı’ndan kalkan uçak, kaz sürüsüyle çarpıştıktan 3,5 dakika sonra ırmağa indi. Hostesler yolculara "Tutunun, tutunun!" dediler ve yolcuların hiçbiri ırmağa "yumuşak iniş" yapıldığını, artık su içinde bulunulduğunu anlamadı bile.
http://www.fierozgur.tk

Sudan 500 ton çıktı
1 sayfadaki 1 sayfası