Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Facebook ÜCRETLİ oluyor

YazarMesaj
FiéRo
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
FiéRo

Erkek
Burç : Aslan Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3044
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : Ä°sTanbLue
İş/Hobiler İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s.
Lakap Lakap : Lé FiéRo
Rep Gücü Rep Gücü : 15186
Puan Puan : 281
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 24/01/09

Facebook ÜCRETLİ oluyor Empty
MesajKonu: Facebook ÜCRETLİ oluyor   Facebook ÜCRETLİ oluyor I_icon_minitimePtsi 26 Ocak 2009 - 19:45

Facebook, ekonomik sıkıntıları ücretli kullanıcı hesaplarıyla kapatacak.

Dünyanın en çok ziyaret edilen sitelerinden Facebook ekonomik sıkıntıları, ücretli kullanıcı hesaplarıyla kapatacak.

Sosyal paylaşım platformu Facebook yakında en büyük probleminiz haline gelebilir. Gerekli altyapının oluşturduğu maliyetler gittikçe artmaktayken gelirler sabit kalıyor.

FACEBOOK'TA EK KAZANÇ YOLLARI ARANIYOR
İsviçre haber portalı 20Minuten'in sektörle ilgili farklı blog'lardan edindiği bilgiye göre Facebook, sahip olduğu ağ üzerinden nasıl ek kazanç elde edebileceğini planlıyor. Bu planlar arasında ise genellikle kullanıcıya iki farklı hesap sunma seçeneği beliriyor: Kısıtlı erişime sahip ücretsiz bir hesap ve tüm Facebook'a erişim sağlayan ücrete tâbi (Premium) bir hesap. Kullanıcı verilerinin üçüncü kişilere satılması da tartışılan konular arasında yer alıyor.

140 MİLYONDAN FAZLA AKTİF KULLANICISI VAR
Analistlere göre Facebook'un hisse satışıyla elde ettiği 500 milyon dolarlık sermayenin büyük bir kısmı harcanmış durumda. Eğer büyüme oranları durursa peşin para stokları 2009'daki piyasa durgunluğunda tamamen eriyebilir. Facebook 140 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile internetteki en hızlı büyüyen sosyal network ağı. Ortalama bir kullanıcının 100 arkadaşı var, günde tahminen 30 milyon resim gönderiliyor. Dünya çapında her gün 200.000'in üzerinde yeni kullanıcı portala üye oluyor.
http://www.fierozgur.tk

Facebook ÜCRETLİ oluyor
1 sayfadaki 1 sayfası