Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Babasının Dursun'a Mektubu

3 posters
YazarMesaj
dilekyk
Süper Sagocu
Süper Sagocu

Kadın
Burç : Oğlak Hayvanı : Horoz Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1515
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : İNÖNÜ'DEN
İş/Hobiler İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK
Lakap Lakap : Sagocu Dilek YK!!!
Rep Gücü Rep Gücü : 11146
Puan Puan : 50
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 25/06/09

Babasının Dursun'a Mektubu Empty
MesajKonu: Babasının Dursun'a Mektubu   Babasının Dursun'a Mektubu I_icon_minitimePaz 28 Haz. 2009 - 16:56

Uy sevgili uşağum Dursun
Allah´ın selamı üstine olsun...
Mektubu çok yavaş yazayrum, çünkim pilurum, çabuk okuyamazsun ! Benden yana sual edersen, Allahuma pin şükür eyiyim, yeni bir iş puldum.
Emrimde yüze yakın adam var, hepisi da sessiz sedasuz, gendi hallerinde. Ne iş pulduğumi soraysan söyleyeceğum da patlama, mezarluk bekçisi oldum. Bacin Emine bir uşak doğuracak, daha erkek midur, kiz midur, belli teğul. Haçan o yüzden sağa dayi mi oldin, teyze mi oldin söyleyemeyrum. Temel emicen de tükan açtı, o da otuza aldigini yirmibeşe vereyi sürümden kazanaymiş oyle tedu. Bizim köye findukçularin Temel´i muhtar sectuk, akillu uşakdur da! Geçen gün hepimizi zelzeleye karşi aşi etturdu. Temel akilludur, hem de durusttur.. Geçenlerde bir taksinin şoforu köye varmış, muhtari arayi,meğer yolda bir tavuk ezmiş sahibini sorayimiş. Muhtar Temel tavuğa bakmış, ha bu bizden teğildur, bizim köyde yassu tavuk yoktur, demiş.
Senin küçüğün Memet cok akilli bir uşak çıktı. Geçen gün tepeye varmış, elinde bir ip sallayup durayi. Anan, "Uy uşağum ne edersun oraya ?" demiş. O da hava turumuna bakayrum demiş. Çektum oni akşam karşuma, anlat de bakayum şu hava durumu işinu dedim. Anlatti, meğer ip sallanunca havanin rüzgarli olduğuni, ip islaninca da yağmur yağdiğuni anlayimiş. Çok akilli uşak vesselam. Sen o yaşta böyle akilli degildun! ama uşağum emicen Temel varidi ya varidi deyrum şimcik öldi fadume daha fazla doğurmasun deyi prezervatifmidur nedur ondan almış paketin üstünde yazayimiş başuna geçir deyi oda başuna
geçirmiş havasızlıkdan öldi Yaa işte boyle usağum.. Memleçetten sağa pol pol havadis.. Yeni havadis olursa yine yazarum..
Baki Hudaya emanet ol.
Baban
not: sağa para göndereceydim emme zarfı kapatmış idum koyamadum
http://ozgur.eniyiforum.net
_SpReaK_
Süper Sagocu
Süper Sagocu
_SpReaK_

Erkek
Burç : Terazi Hayvanı : Köpek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 775
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : evden
Lakap Lakap : virüs
Rep Gücü Rep Gücü : 14764
Puan Puan : 44
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 20/03/09

MesajKonu: Geri: Babasının Dursun'a Mektubu   Babasının Dursun'a Mektubu I_icon_minitimePtsi 29 Haz. 2009 - 20:55

bunu çook duydum ama yinede cok sewiorm paylasım için tşkler...
ouljean
Sago Sever
Sago Sever
ouljean

Erkek
Burç : Yay Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 120
Yaş Yaş : 32
Nerden Nerden : İstanbul
İş/Hobiler İş/Hobiler : Editor & Creator & Hacker & PhotoShoper
Lakap Lakap : OuL
Rep Gücü Rep Gücü : 6090
Puan Puan : 32
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 02/07/09

MesajKonu: Geri: Babasının Dursun'a Mektubu   Babasının Dursun'a Mektubu I_icon_minitimeSalı 7 Tem. 2009 - 17:27

Babasının Dursun'a Mektubu 401902 Laz diyince aklima Kolbastı geldi Babasının Dursun'a Mektubu 401902
http://ozgur.eniyiforum.net

Babasının Dursun'a Mektubu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BABASININ DURSUN'A MEKTUBU