Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Ben De Geliyom

YazarMesaj
dilekyk
Süper Sagocu
Süper Sagocu

Kadın
Burç : Oğlak Hayvanı : Horoz Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1515
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : İNÖNÜ'DEN
İş/Hobiler İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK
Lakap Lakap : Sagocu Dilek YK!!!
Rep Gücü Rep Gücü : 11146
Puan Puan : 50
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 25/06/09

Ben De Geliyom Empty
MesajKonu: Ben De Geliyom   Ben De Geliyom I_icon_minitimePaz 28 Haz. 2009 - 17:00

Çocuk okula gelir, tabii bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar

-oğlum ne oldu sana?,

-Babam dövmiştir.

Hoca sorar:

-Niye oğlum?

-Valla bilmiyom hocam akşam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda geliy beni döviy.

Bunun uzerine hoca, bak şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanina ;

-şehmus ne oldi kim yapti,der. şehmus:

-Bubam yapmistir.

-Niye Sehmus ne oldi? şehmus anlatir:

-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy şeyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim

Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ama nereye gidiyonuz ben de geliyom dedim.
http://ozgur.eniyiforum.net

Ben De Geliyom
1 sayfadaki 1 sayfası