dilekyk Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11146 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
| Konu: Benimde Sorunum Var (Google Hakkında) Paz 5 Tem. 2009 - 11:06 | |
| arkadaşlar google.com anasayfam olmuyor! neden böyle oldu? anasayfam yap diyorum olmuyor yardım1!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beta nerden çıktıysa! özgür,senin dediğn yolu denedim olmuyor. araçlar-internet seçeneklerine bişey yazılmıyor işte: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15186 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| Konu: Geri: Benimde Sorunum Var (Google Hakkında) Paz 5 Tem. 2009 - 16:31 | |
| Bazı girdiğiniz sitelerden, yüklediğiniz zararlı programlardan dolayı internet explorer açılış sayfası istemediğiniz bir sayfa olarak değişir ve siz bunu değiştirmek istediğinizde o kısım pasif kalır. Böyle durumlarda ne yapmak lazım. Aslında Google amcamıza sorduğunuzda cevap veriyor fakat, ben yine de üzerinden kısaca geçeceğim. Uzun uzun uğraşmayın diyerekten kısa bir dosya hazırladım. Dosyayı çalıştırdığınızda olayı kendi halledecektir. Bu yazının üzerine sağ tuşla tıklayın ve farklı kaydet seçiniz. Masaüstüne kaydediniz. Kaydettiğiniz dosyayı çift tıklayarak çalıştırınız. Çıkan uyarıya tamam diyorsunuz ve sorununuz çözülmüştür. Bu dosya ne yapıyor kısaca bahsedelim; Başlat – Çalış tıklıyoruz. Kutuya Regedit yazıyoruz. Açılan pencerede 2′ye bölünmüş vaziyettedir. Sol taraftan sırasıyla şunları bularak tıklıyoruz. HKEY_LOCAL_USER SOFTWARE Policies Microsoft Internet Explorer Control Panel En son Control Paneli tıkladığınızda, sağ tarafdaki değerler değişecektir. Sağ taraftan HomePage anahtarını çift tıklayın. Karşınıza gelecek olan ”1″ (bir) değerini ”0″ (sıfır) olarak değiştirin. İşlem tamamlanmıştır. *Ozgur1903 | |
|
dilekyk Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11146 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
| Konu: Geri: Benimde Sorunum Var (Google Hakkında) Paz 5 Tem. 2009 - 16:46 | |
| Ya Özgür Ya Ben Sana ne diyeyim.. Bu 1 değil 2 değil . artık mahcup oluyorum sana karsı. her sorunumuzu çözüyorsun Çok Ama ÇOK TEŞEKÜRLER.... | |
|
FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15186 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| |