Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11146 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
ben tatildeydim. döndüğümde pcnin ayarları değişmiş. örnek: ben bilgisayar açıkken birşeyler yüklüyorum. masaüstü resmini falan değiştiriyorum. kapanıp açıldığı zaman değişiklikler kayboluyo.. inşallah derdimi anlatabilmişimdir.. =)
dilekyk
Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11146 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
1- Pcde DeepFreeze Olabilir Onu Kaldır :.. Şifresini Bilmen Lazm 2-Sistem Geri Yükle Tatile Gitmeden Onceki Güne 3- Format Attır...;
3ü Öneririm
dilekyk
Süper Sagocu
arkadaşım sen boşver onları sen özgüründe dediği gibi en iyisi deppfreze devredışı bırak dosyalarını d ye att sonraa çek formatıı
dilekyk
Süper Sagocu
arkadaşım sen boşver onları sen özgüründe dediği gibi en iyisi deppfreze devredışı bırak dosyalarını d ye att sonraa çek formatıı
evet ama onu diyen özqür deqildi... + şifremi unuttum
dilekyk
Süper Sagocu
muhtemelen pcde deepfreeze yüklü aşağıdaki yolu izle yapamazsan bi çözüm daha var onuda eklerim ..
Kaldırma İşlemi: İnternette herkes bunun çözümünü arıyor fakat oldukça basit aşağıda hep beraber göreceğiz...
Deep freezi aşağıda gördüğünüz gibi ''Bot Thawed'' yani pasif konuma getirin ve yeniden başlattığınız vakit deep freeze üzerinde bir kırmızı çarpı işareti oluşur... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilgisayarımızdan deep freezi kaldırmak için setup dosyamızın durması gerekli işte o ilk yüklediğimiz setup a tıklıyoruz ve karşımıza resimde ki gibi ''Unistall'' seçeneği cıkıyor tıklayarak devam ediyoruz...