Bu İki Şahsın Sitesiyle Hiç Bir Bağımız ve Rızamız Olmamasına Rağmen Tasarımımızı Çalmışlardır...Tekrarlıyoruzki Bu İki Siteyle Ve AdminleriyLe Hiç Bir İlgi ve Alakamız Yoktur...
ßu İki Adres Dısında Hangi Sitede Bizim Tasarımlarımızdan Görürseniz Taklittir Ve Kesinlikle BizimLe Bir Alakası Yoktur...Eğer Sizde Bu Gibi Vatandaşların Bizi TakLit Ettiğini Görürseniz Bize ÖzeL Mesaj Veya EPosta YoLuyLa ULaşınız...
Saygılarımızla...
OzgurForum Yönetim Topluluğu 2oo5 - 2oo9 Ozgur19o3 und mT~
dilekyk
Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11152 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Perş. 24 Eyl. 2009 - 6:41
Resmen çalmışlar !!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Perş. 24 Eyl. 2009 - 14:28
Ewet ..
tayfur12
Yeni Sagocu
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : ELaziz Rep Gücü : 5553 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 22/09/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Perş. 24 Eyl. 2009 - 14:36
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BU BENİM SİTEM NEYİNİ TAKLİT EDİYOM Bİ BA SİTEYE BU SİTEYLE ALAKASI VARMI NEOLUR İFTİRA ATMAYALIM HA BAK DOĞRU BENDE MEKAN BİZDEN GÖRMÜŞTÜM ANASAYFA YENİ MESJA VB ONLARI ONDAN ALDIM SNE BUNU DİYİNCE HEMEN DEĞİŞTİM ONLARI
Misafir Misafir
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Perş. 24 Eyl. 2009 - 15:54
SenınLe PoLemiğe Girmek İstemiyorum ... Eski Tasarımımız O Bizim.. Biz Şimdiki Tasarımdan Bahsetmiyoruz...
dilekyk
Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11152 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Perş. 24 Eyl. 2009 - 16:42
mT~ demiş ki:
SenınLe PoLemiğe Girmek İstemiyorum ... Eski Tasarımımız O Bizim.. Biz Şimdiki Tasarımdan Bahsetmiyoruz...
En İyisi..
tayfur12
Yeni Sagocu
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : ELaziz Rep Gücü : 5553 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 22/09/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Cuma 25 Eyl. 2009 - 12:29
TAKLİTCİ NE YAZIYON BEN O ŞEYLERİ BAŞKA SİTEDEN YAPTIM
Misafir Misafir
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Cuma 25 Eyl. 2009 - 12:42
Yaw Git Allah Askına ...
DeRiN DaRBe
Yeni Sagocu
Mesaj Sayısı : 1 Nerden : ankara Rep Gücü : 5518 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 21/10/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Çarş. 21 Ekim 2009 - 18:50
merhaba ben site temanızı çok beğendim tema adresini bana öm den atbilirmisiniz
Misafir Misafir
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Cuma 23 Ekim 2009 - 11:38
Temamız Sadece Sitemize Özeldir.
Her Hakkı Saklıdır
DanqeR
Yeni Sagocu
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : İstanbul Rep Gücü : 5583 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 28/08/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... Cuma 23 Ekim 2009 - 19:31
Hitskinden paylaşılmadığı veya sitenin sahibi temayı vermediği sürese temayı alamak hırsızlığa girer...
DanqeR
Yeni Sagocu
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : İstanbul Rep Gücü : 5583 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 28/08/09
Konu: Geri: Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz... C.tesi 24 Ekim 2009 - 11:04
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunlarda temayı kullanıolar özgür
Iyıler Her Zaman TakLit EdiLirLeR .. Bizde Coqu Zaman TakLit EdiLiyoRuz...