FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15188 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| Konu: Xp kurduktan Sonra .. Salı 27 Ocak 2009 - 5:02 | |
| Xp kurduktan Sonra Programlarınızı Tek Tiklamayla Yükleyin programsızz
arkadaslar hepiniz windowskurduktan sonra toolklit programlarini (winamp, winrar, msn, skype, mirc vb.) tek tek yüklemekten sıkılıyorsunuzdur ben kendimden biliyorum .
ama bu programları tek tıklamayla yükleyebilirsiniz.
bunun için kurulumdan sonra yükleyeceginiz programlari bi klasöre kopyalayin ve baslat>çalistir a iexpress.exe yazin açilan programdan yüklemek istediginiz programlari seçin ve tamam deyin program size bir exe dosyasi olusturacaktir bu dosyayi açtiginizda seçmis oldugunuz programlarin hepsi yüklenecktir bilgisayara bu dosyayi iyi muhafaza edin çünkü her windows kurdugunuzda lazim olacak size hadi kolay gelsin .
En son FiéRo tarafından Salı 30 Kas. 2010 - 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
dilekyk Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 30 Nerden : İNÖNÜ'DEN İş/Hobiler : ÖğrenCi-İsmail YK Lakap : Sagocu Dilek YK!!! Rep Gücü : 11148 Puan : 50 Kayıt Tarihi : 25/06/09
| Konu: Geri: Xp kurduktan Sonra .. Paz 28 Haz. 2009 - 12:06 | |
| | |
|
ÇıLqıN TuRK Yeni Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 34 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Webmaster / Coder Lakap : quzey Rep Gücü : 5248 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 16/07/10
| Konu: Geri: Xp kurduktan Sonra .. Çarş. 11 Ağus. 2010 - 18:23 | |
| sağ ol özgür, bende format cd sine kullanıyordum formatın sonunda install için ama bu daha pratik ve güncellemesi çok daha kolay (: | |
|