Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Okullar Geç Açılacak!

YazarMesaj
Mavi_Kiyamet
Sago Sever
Sago Sever
Mavi_Kiyamet

Kadın
Burç : Başak Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 110
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : Isvicre
Rep Gücü Rep Gücü : 5786
Puan Puan : 1
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 27/01/09

Okullar Geç Açılacak! Empty
MesajKonu: Okullar Geç Açılacak!   Okullar Geç Açılacak! I_icon_minitimeÇarş. 28 Ocak 2009 - 3:00

Okullar geç açılacak!

Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 2009-2010 eğitim-öğretim yılının, ilk ve ortaöğretimde Ramazan Bayramı'ndan sonra belirlenecek bir tarihte başlayacağını bildirdi.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce eğitim-öğretim yılının Eylül ayının ortasında başlamasının öngörüldüğünü hatırlattı.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle bu tarihte değişikliğe gidildiğini ifade eden Çiçek, eğitim-öğretim başlangıcının Ramazan Bayramı sonrasındaki bir tarihe alınmasına karar verildiğini ifade etti.

Geçmişte köy ve şehir okullarının ayrı tarihlerde açılırken, daha sonra bu uygulama ülke genelinde ortak bir tarih olarak belirleniyordu.

Bu arada, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, bölgesel iklim şartları ve ekonomik faktörleri dikkate alarak, okulların il il farklı tarihlerde eğitim öğretime başlamaması ve bitmesi konusunda bir çalışma yapacağı öğrenildi.

Okullar Geç Açılacak!
1 sayfadaki 1 sayfası