Sagopa Kajmer & Kolera
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~♥~ WWW.SAGOLERA.TK ~♥~

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SAGOPA KAJMER FAN FORUMUMUZ YAPIM AŞAMASINDADIR (:

Usta'lar Usta'da Buluştu...

YazarMesaj
FiéRo
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
•Ben En doğruya En Yanlışlardan Geçerek Ulaştım.!•
FiéRo

Erkek
Burç : Aslan Hayvanı : Keçi Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3044
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : Ä°sTanbLue
İş/Hobiler İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s.
Lakap Lakap : Lé FiéRo
Rep Gücü Rep Gücü : 15186
Puan Puan : 281
Kayıt Tarihi Kayıt Tarihi : 24/01/09

Usta'lar Usta'da Buluştu... Empty
MesajKonu: Usta'lar Usta'da Buluştu...   Usta'lar Usta'da Buluştu... I_icon_minitimeÇarş. 28 Ocak 2009 - 19:06

Sinemanın ustaları 'Usta'da buluştu !

Bahadır Karataş'ın yönettiği 'Usta'nın çekimleri Eskişehir'de başladı. Filmde Yetkin Dikinciler, Fadik Sevin Atasoy, Şevket Çoruh ve Hasibe Eren rol alıyor. Çoruh, "Bu, çok güzel bir film olacak' diyor..

Yapımcılığını Mete Özok, yönetmenliğini Bahadır Karataş'ın yaptığı 'Usta' adlı film, Türk Sineması'nda son dönemin en gözde isimlerini bir araya getiriyor. Yetkin Dikinciler, Fadik Sevin Atasoy, Şevket Çoruh ve Hasibe Eren'in başrollerini paylaştığı filmin çekimleri Eskişehir'de devam ediyor. Üzerinde iki yıldır çalışılan, çekim koşullarının ancak bu yıl elverdiği 'Usta', Yetkin Dikinciler tarafından canlandırılan Doğan Usta'nın kendi uçağını yapma çabaları ve bunun yarattığı sarsıntıları anlatıyor.

MEZUNİYET FİLMİ GİBİ

Reklamlar, kısa filmler ve belgeseller çekmiş olan Bahadır Karataş'la yapımcı Mete Özok ilk kez uzun metrajlı bir film için set kurdu. Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu Bahadır Karataş, 'Usta'yı mezuniyet filmi olarak tanımlıyor. Şevket Çoruh ise "Bu film çok güzel bir film olacak ve bu tesadüf olmayacak" diyor.

YALIN OYNAYACAĞIM

Filmde, Doğan Usta'nın, hayali uçağını yapmaya odaklanmış kocasının ilgisini yeniden kazanmaya çalışan karısını Fadik Sevin Atasoy canlandırıyor. Hasibe Eren ise 'Usta'nın, oyuncu olarak kendisini çok heyecanlandırdığını anlatıyor: "Çünkü yeni bir karakter yaratacağım. İlk kez benden stilize bir oyun değil, yalın ve doğal bir oyun bekleniyor."
http://www.fierozgur.tk

Usta'lar Usta'da Buluştu...
1 sayfadaki 1 sayfası