FiéRo
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 3044 Yaş : 33 Nerden : Ä°sTanbLue İş/Hobiler : Photoshop , Fifa 2007 v.s. Lakap : Lé FiéRo Rep Gücü : 15189 Puan : 281 Kayıt Tarihi : 24/01/09
| Konu: Mesaj Yazarken Kisaltirsan Olcaklar :) Ptsi 26 Ocak 2009 - 16:09 | |
| Cep telefonunda 2.mesaja gecmemek icin kimi zaman sesli harfleri yazmayiz, kimi zaman kelimeyi yari da keseriz kimi zamanda hic bi şey yazmayiz Bi de dusunceli tavirlar var tabi...
Anlaşamama Giden: Slm Aytn Nbr? Gidiyo muyuz konsere? Geliyosan 1 gelmiyosan 2 cagri at!! (3 cagrı gelir...) Giden: Anladım yine Bahadirla gidiyosun di mi!! tamam ole olsun Gelen: Hayir gerizekali!! Ben istiyorum ama babam izin vermiyo!!
Anlaşamama Giden:Nbr Cm? Knsr vr glcnm mng? st 23: 30 d bk rmz mrt sln fyz nc hps gly b sn yksn!! Gelen: dostum ne diyon kuzum ben bi b.k anlamadim bu mesajdan ya!! Giden:Valla aksama manganin konseri var demistim herkez var demistim ama... (cevabın yollandigı saat:02.30)
Bi Diger Cins GelenrunkEMREordmiTlfonuKPLIulsmdmKNDSNordsaOnuC Ksvdgm iSLEptmSND Giden:bencede...!! cevirirunk emre ordami telefonu kapali ulasamadim kendisine ordaysa onu cok sevdigimi soyle optum senide Salakların Kontor Bitio Farkında Değiller Arayamadılar gelen : milasirab ineb emzu milmokoc midelzo koc ines giden : bu ne be gelen : tersten okusana giden : salak bi saat buna mi ugrastin gelen : beni ara giden : sen beni ara gelen : lan olum son bi kac kontorum arasana giden : benim de yok olum arayamam, babam kesti parayi zaten gelen : hep boyle yapiyorsun, arasan ne kaybedicen giden : kontorum biter gelen : benim olsa seni ararim ama giden : hadi len gorduk gecen gun 50 kontorun vardi aramadin gelen : al bu da son kontor.. bi aramadin adi, çok onemli bi sey soyliycektim giden : benim de son lan.. ne soyliycektin ölcem meraktan şimdi
Yorumsuz Giden:Ya Mert abi benim CD sen de kalmis,bi de yarin sinav var mi? nasilsin ben de iyiyim. mac bileti ne kadar ? bugun ayseyi okulda gordun mu? Bu son kontorum ha ona gore!! Gelen: Tamam getiririm,sinav yok. ben de iyiyim 15 diyolar. yoktu galiba. benim de son kontor hadi byeeee.. Gelen: Kampuscell kazandirmaya devam ediyor! 25 kontor hattiniza yuklenmistir! Giden: Oglum Murat rahat rahat konusabiliriz artik hatta turkce karakter bile yazarim yani !!! nihahaha!! Söleyene bak kendi ondan beter gelen: nky ytr bn rtk itrf etcm n b y slcm ps ps bn yptm ama dymrm ıst cnk krkyrm sn d bnm kdrrkdsmsn saol cnm bu ard çewiri: punky yeter ben artık itiraf edicem ne bu ya solicem pasa pasa ben yaptım ama diyemiyorum iste cunku cok korkuyorum sende benim kader arkadasımsın saol cnm bu arada giden:ne diyn kzm dzgn yz ya,wlla bsy anlmdm! gelen:bstn yz okymrm çewiri:bastan yaz okuyamıyorum.. dipnot: doğru sölemek gerekirse ben de arada buna benzer msj.yazdığım oluyo.ama karşı taraf anlıo. | |
|
_SpReaK_ Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 775 Yaş : 30 Nerden : evden Lakap : virüs Rep Gücü : 14767 Puan : 44 Kayıt Tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Mesaj Yazarken Kisaltirsan Olcaklar :) C.tesi 25 Nis. 2009 - 22:28 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| |
NaFiZ Yeni Sagocu
Mesaj Sayısı : 7 Nerden : Ankara Rep Gücü : 5681 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 10/05/09
| Konu: Geri: Mesaj Yazarken Kisaltirsan Olcaklar :) Salı 12 Mayıs 2009 - 18:52 | |
| güzelmiş | |
|
EyLüL_GüNeŞi_53 Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 33 Nerden : #...İST@NBUL...# İş/Hobiler : Öss Yolcusu + Full Tıme müzik xD Lakap : Gereksiz xD Rep Gücü : 6489 Puan : 24 Kayıt Tarihi : 05/06/09
| Konu: Geri: Mesaj Yazarken Kisaltirsan Olcaklar :) Ptsi 8 Haz. 2009 - 13:19 | |
| kısaltıyoz valla kelimeleri napak teşkkrler paylaşım için | |
|