Açtığınız Konuların İçeriklerinin Konunuza Yorum Yapılmadan Görüntülenmemesini İstiyorsanız Oluşturduğunuz Mesaja alttaki Kodu Yazın Konu İçeriği Yazan Yere Açacağınız Konuyu Yazın ..
Kod:
[center] [img]http://s11b.directupload.net/images/090430/b7psnlhr.png[/img] [b]Linki görmek için [color=red]Cevap[/color] Yazmalısınız Veya [color=blue]Üye[/color] Olmalısınız[/b] [hide]Konu İçeriğini Buraya Yazın.[/hide] [/center]
Örnek:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Linki görmek için Cevap Yazmalısınız Veya Üye Olmalısınız
En son Ozgur1903 tarafından Cuma 19 Haz. 2009 - 1:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
<< TaTaR >>
Sago Sever
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 25 Nerden : Napceeeeen!! İş/Hobiler : İsmaiL YK Lakap : İSMAİL DELİSİ Rep Gücü : 5754 Puan : 8 Kayıt Tarihi : 27/01/09
benm için deişmedi ben neden olsa hepsini okuorum hehehe
BiRGüL YK
Yeni Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : SaKaRYa / SaPaNCa Lakap : SöZdE DeĞiL öLüMüNe YK' cI Rep Gücü : 5726 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 21/03/09
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 1196 Yaş : 26 Nerden : Zıkkımın Kökünden :] İş/Hobiler : iş yok :P Lakap : yokmuş dermişim =) Rep Gücü : 6658 Puan : 70 Kayıt Tarihi : 03/02/09
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Linki görmek için Cevap Yazmalısınız Veya Üye Olmalısınız
güzel bişeymiş teşekkürler:)
^^Pikachu^^
Süper Sagocu
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 524 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Kitap okumak ,Video oyun oynamak Lakap : Pikachu Rep Gücü : 6943 Puan : 15 Kayıt Tarihi : 10/07/09
bana sadece bunun kodu lasım resimsiz onu bana werebilirmsnz?
Linki görmek için Cevap Yazmalısınız Veya Üye Olmalısınız
Kod:
[center] [b]Linki görmek için [color=red]Cevap[/color] Yazmalısınız Veya [color=blue]Üye[/color] Olmalısınız[/b] [hide]Konu İçeriğini Buraya Yazın.[/hide] [/center]
RoNiLdo
Sago Sever
Mesaj Sayısı : 121 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Site Tasarım Lakap : <<JTG>> Rep Gücü : 5599 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 29/08/09
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 33 Nerden : mi Yerden mi düştün =) İş/Hobiler : GrapHicHeR Lakap : David Beckham Rep Gücü : 6766 Puan : 0 Kayıt Tarihi : 08/09/09
Burç : Hayvanı : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 28 Nerden : Elazığ İş/Hobiler : Grafiker , Webmaster Lakap : Desinq By ÖmEr1907 Rep Gücü : 5829 Puan : 7 Kayıt Tarihi : 03/09/09